Hos os kan du få foretaget stort set alle former for tandbehandling.

Hos os kan du få foretaget stort set alle former for tandbehandling.

Hvis det drejer sig om tandregulering eller avancerede kirurgiske indgreb, har vi også samarbejde med specialister, som vi kan henvise dig til.

 

Tandbehandling

Akupunktur
Akupunktur gør det lettere at udføre tandbehandlinger næsten smertefrit. Akupunkturen er et virkelig godt supplement til almindelig bedøvelse.
Tandblegning
Tandblegning: Få hvidere tænder, med hjemmeblegning - en sikker metode til at blege tænder, der fjerner udefrakommende misfarvning.
Fjerne tænder
I dag er det nemt og næsten smertefrit at få fjernet en tand med moderne teknik, bedøvelse og akupunktur. En smule ømhed, så er du klar igen.
Fissurforsegling tænder
En tynd og meget stærk plastbelægning på kindtænderne forebygger huller. Nem, billig og holdbar løsning, hvis du har problemer med huller i tænderne.
Tandfyldninger
Slut med grimme, sorte sølvtandfyldninger i tænderne. Plast er mere holdbar, mere miljøvenlig og har bedre pasform og farvematch, så du ser bedre ud.
Implantater
Implantater. Tandimplantater, broer og kroner, der holder i mange år fremover. Simpel behandling, kun kvalitetsprodukter.
Individuel tandbehandling
Med individuel tandbehandling kan du undgå huller og parodontose, når du selv gør en løbende indsats med tandbørsten. Vi viser dig hvordan.
Kosmetiske tandbehandlinger
Du får dit flotte, hvide smil frem igen med en kosmetisk tandbehandling. Gemmer du smilet på grund af dine tænders udseende, giver vi dem en makeover
Kroner og broer
Kroner og broer: Spar kroner på broarbejde med moderne tandteknologi hos Tandlægerne Sjælør Boulevard, København SV
Paradentose behandling
Kald det Paradentose eller Parodontose, det er ikke godt for tænderne. Vi hjælper dig med at forbygge og behandle paradentose - parodontose
Proteser - tandproteser
Tandproteser erstatter manglende tænder. Proteser er individuelle, og vi guider dig gennem de mange muligheder til et godt resultat
Rodbehandling
Rodbehandlinger af fortænder er forholdsvis simple og rodbehandling af kindtænder er relativt komplicerede. Ring og få en snak om mulighederne
Stifter rodstifter stifttænder
Rodstifter benyttes i tandbehandling til skadede og genopbyggede tænder for at opnå bedre fastholdelse, styrke og stabilitet.
Tandrensning
Tandrensning til dit halvårlige tandeftersyn og daglig tandbørstning er den nemmeste, billigste og bedste måde at undgå huller i tænderne
Spørgeskema
Vidste du, at din tandlæge kan hjælpe dig, hvis du snorker, lider af søvnapnø eller sover dårligt om natten? Test din søvnkvalitet med spørgeskemaet.

Tandbehandling, trygt og sikkert

Book din tid online til tandeftersyn og tandbehandling hos Tandlægerne Sjælør Boulevard, København SV

www.tand-klinikken.dk